МЗТ Скопје

Вудард замина од МЗТ Скопје, потпиша за клуб од Германија

Џејмс Вудард и официјално го напушти МЗТ Скопје, во следната сезона ќе го носи дресот на бундеслигашот Бајројт. 

Вудард кој беше еден од најдобрите во составот на МЗТ Скопје изминатата сезона, во следната нема да го носи дресот на македонскиот шампион.
 
Тој е претставен како ново засилување на германскиот тим Бајројт.

„Сметам на вас“. Со овие зборови, претседателот Макрон апелираше до граѓаните на Северна Македонија да гласаат за Преспанскиот договор на референдумот на 30 септември 2018.

повеќе

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе