Кошаркарот кој мислеше дека коронавирусот е шега, прв се зарази

Пред два дена Гобер се шегуваше со коронавирусот, со рака ги допираше микрофоните на новинарите (ВИДЕО)

Руди Гобер мислеше дека коронавирусот е шега, но тој стана првиот кошаркар позитивен на КОВИД-19. 

Во понеделникот на прес конференција Гобер многу незрело се шегуваше на сметка на коронавирусот.
 
По завршување на пресот, тој со рацете ги допираше микрофоните и диктафоните на новинарите кои беа оставени пред него.
 
Само два дена подоцна тој стана првиот НБА кошаркар позитивен на коронавирус.
 
НБА ја суспендираше лигата на неодредено време.
 

Овогодинешниот процес во одлучување по конкурсот за финансирање на проекти за игран филм е селективен, корумпиран и компромитиран,

повеќе

Во споредба со 2019 година, просечното време поминато на социјалните медиуми во 2020 година се зголеми за рекордни 100% на сите платформи.

повеќе

Ковид-19 може да нѐ научи битни лекции за животот - дека почитта кон другите човечки суштества не е во честа која им ја даваме со пружање рака и тапкање по грбот, туку во суштинската грижа за нивната добробит и здравје.

повеќе