Последниот твит на Коби Брајант

Последниот твит на Коби Брајнт беше утринава, тој му честиташе на Леброн Џејмс кој го помина на вечната листа на поентери во НБА. 

Леброн Џејмс синоќа го помина Коби Брајнт на вечната листа за поени во НБА, по што веднаш доби честитка од својот пријател кој веќе не е меѓу нас.
 
„Продолжи да ја движиш играта напред Леброн. Голема почит брату мој“, беше последниот твит на Коби Брајнт.

Благодарејќи на коронавирусот, граѓаните го видоа вистинското лице на  оваа натприродна организација, наречена државна администрација. Алчна, себична, несолидарна, нечувствителна.

повеќе

Солидарноста е единствениот начин за надминување на оваа криза.

повеќе

Ама бидејќи капиталисти со ситни души ја владеат земјава јас и ти ќе плаќаме, коментираат бизнисмените.

повеќе