Последниот твит на Коби Брајант

Последниот твит на Коби Брајнт беше утринава, тој му честиташе на Леброн Џејмс кој го помина на вечната листа на поентери во НБА. 

Леброн Џејмс синоќа го помина Коби Брајнт на вечната листа за поени во НБА, по што веднаш доби честитка од својот пријател кој веќе не е меѓу нас.
 
„Продолжи да ја движиш играта напред Леброн. Голема почит брату мој“, беше последниот твит на Коби Брајнт.

Граѓаните и општата јавност исто така се важен штит за укажувачите.

повеќе

Вчера оправдано доминираше веста дека „Макрон ќе поддржи преговори за Македонија и Албанија ако ЕК препорача во март“.

повеќе

Албанија мора отворено да каже, дека обидите на Софија за асимилација на Македонците во Албанија како Бугари не се добрососедство, туку отворен напад.

повеќе