Кошаркарот на ЛА Клиперс продолжува со валканата игра

Морис со нов груб старт врз Дончиќ, Словенецот тргна да се тепа! (ВИДЕО)

Маркус Морис очигледно има нешто против Лука Дончиќ, кошаркарот на ЛА Клиперс вечерва грубо стартуваше и за малку не дојде до физичка пресметка помеѓу двајцата.

ЛА Клиперс или поточно Маркус Морис продолжува со валканата игра и неспортските обиди да се сопре Лука Дончиќ.

Ако на претходниот дуел намерно го нагазна по повредениот зглоб, Маркус Морис вечерва стартуваше грубо врз Словенецот.

На Лука Дончиќ очигледно му е преку глава од однесувањето на противникот, па тргна да се тепа. Сепак, веднаш беше спречен од Марјановиќ а притрчаа и луѓето од клупата, па не дојде до физичка пресметка.

За грубиот старт, Маркус Морис беше исклучен и испратен во соблекувална на ладење.

При еден спор, понижувањето не е добро ниту за победникот, ниту за поразениот; ниту за „победникот“, ниту за „поразениот“.

повеќе

Стравот од неизвесноста што ја носи пандемијата од ковид-19 вирусот, бара да се преструктуираме и да го промениме начинот на нашето однесување и работење.

повеќе

Ако имаме предвид дека секој збор има свое значење, тогаш оваа „железна завеса" кон Бугарија, за која зборува премиерот дека била подигната од Југославија, се доведува во корелација со Берлинскиот ѕид. А, железната завеса помеѓу двете германии доведе до нивно обединување.

повеќе