НБА

Кевин Дурент е заразен од коронавирус

Големата НБА ѕвезда, Кевин Дурент е еден од четворицата кошаркари на Бруклин нетс кои се заразени со коронавирус. 

 
Сега пристигнува информацијата дека еден од заразените кошаркари е и големата НБА ѕвезда, Кевин Дурент.
 
Дурент е најголемта НБА ѕвезда која досега е заразена со коронавирус.
 
„Добар сум. Бидете внимателни, внимавајте на себе и влезете во карантин. Ќе минеме заедно низ ова“, рече Дурент.

Овогодинешниот процес во одлучување по конкурсот за финансирање на проекти за игран филм е селективен, корумпиран и компромитиран,

повеќе

Во споредба со 2019 година, просечното време поминато на социјалните медиуми во 2020 година се зголеми за рекордни 100% на сите платформи.

повеќе

Ковид-19 може да нѐ научи битни лекции за животот - дека почитта кон другите човечки суштества не е во честа која им ја даваме со пружање рака и тапкање по грбот, туку во суштинската грижа за нивната добробит и здравје.

повеќе