Сака да оди во Бруклин

Харден одбил да стане првиот кошаркар во историјата со плата од 50 милиони!

Хјустон доставил луда понуда со цел да го задржи Џејмс Харден, „ракетите“ на маса ставиле двегодишен договор вреден 103 милиони долари, но овој предлог бил одбиен од кошаркарот.

Џејмс Харден одбил да стане првиот кошаркар во историјата на НБА со плата од 50 милиони долари годишно.

Добро упатениот новинар, Адриан Војнаровски објави дека Хјустон на маса ставил двегодишен договор вреден 103 милиони долари со цел да ја задржи својата ѕвезда.

Сепак, „брадата“ кажал НЕ на ова богатство и ставил јасно до знаење дека сака да се пресели во Бруклин.

„Ракетите“ и „мрежичките“ се во контакт, но нема посериозни преговори за мега трампа.

Доколку најмоќните луѓе во земјата (вклучително и претседателот Милановиќ) не престанат со вербалните напади и притисоци врз новинари и медиуми, се плашам дека Хрватска ќе појде по стапките на Унгарија, Полска и Словенија во однос на (не)слободата на медиумите, што секако не е европски, туку автократски пат.

повеќе

Законот за високо образование јасно и прецизно ја пропишува постапката за избор во наставно-научни и соработнички звања на високообразовните институции во нашата држава-Македонија.

повеќе

На три месеци пред избори, Владата носи закони и уредби со катастрофални последици по граѓаните, што е просто неверојатно.

повеќе