Како вистински лидер

Димитријевиќ со храбар влез донесе победа за Валенсија (ВИДЕО)

Македонскиот кошаркар, Ненад Димитријевиќ како вистински лидер во последните секунди донесе триумф на Валенсија на гостувањето кај Андора. 

Валенсија победи со 76-75, а последните поени беа дело на Нено Димитријевиќ кој храбро, како вистински лидер влезе и постигна поени.

Зголемувањето на цените на храната се случува од причини кои се многу посложени отколку зголемувањето на другите цени, така што справувањето со тие причини бара различни стратегии. 

повеќе

Оние кои што најмногу сакаат карикатури засновани на црн хумор, имале највисоки мерки на вербалните и невербалните тестови на интелигенција, односно потребна е извесна интелигенција, добро расположение и смиреност да се препознае и ужива во црниот хумор, покажуваат истражувањата.

повеќе

Засега нема причина за паника, но треба внимателно да му пристапиме на наративот дека омикрон предизвикува лесна форма на КОВИД-19 која побрзо ќе доведе до крај на пандемијата.

повеќе