По големите киксови кои се случија на извлекувањето

Ждрепката за осминафиналето од ЛШ ќе биде повторена

Во 15 часот ќе се одржи нова ждрепка за осминафиналето од Лигата на шампионите откако во првата се случија пропусти кои влијаеа на регуларноста. 

По големите киксови кои се случија на ждрепката за осминафиналето од Лигата на шампионите, неколку клубови се побунија за регуларноста и побараа да има ново извлекување.
 
Вината кај УЕФА беше очигледна, па тие намаа што друго да направат освен да ги прифатат барањата на клубовите.
 
Нова ждрепка е закажана за 15 часот.
 

Во саботата во јавноста го претставивме предлог-ребалансот на Буџетот за 2022 година, откако истиот беше усвоен од страна на Владата.

повеќе

Наспроти сесловенскиот и општоевропскиот карактер на нивната дејност, Кирил и Методиј станале објект на присвојувања уште од средниот век.

повеќе

За пишувањата на Хари Костов за проблемите на државата – ако компетентен човек зборува за нефункционирањето на правната држава, кое има директен одраз врз економијата, не може тоа да се заврши со охридскиот уличен жаргон.

повеќе