Непријатен момент за дефанзивецот на Рома

Вооружени крадци го ограбиле Смолинг додека тој бил дома

Тројца вооружени крадци го принудиле Смолинг да им даде вредни предмети кои ги имал дома. 

Крис Смолинг поради повреда не беше во составот на Рома за дуелот со Ајакс.
 
Според „Газета дело Спорт“, тој и неговата фамилија спиеле кога тројца вооружени и маскирани лица влегле во неговиот дом.
 
Тие му наредиле да го отвори сефот и да им даде Ролекс, накит и други скапоцени предмети кои ги имал.
 
Откако крадците си заминале, Смолинг го пријавил случајот во полиција која го истражува случајот.

Европа е решена да се ослободи од меката моќ на Москва (енергенсите), а и на дипломатско поле сака да и стави до знаење дека и за неа ќе има „црвени линии“. 

повеќе

Незабележливите разлики во нашето однесување кои се дел од психолошката манипулација на социјалните мрежи се предизвикани од надзорниот капитализам и ја нарушуваат демократската култура и личната автономија.

повеќе

После десетици години се решава холдингот, неданочните давачки и царинските тарифи значајни за бизнисот.

повеќе