Си поминал многу убаво

Вечерта кога Роналдо ставил перика и мустаќи за да може на раат да се забавува со пријателите

Кристијано Роналдо вели дека ретко излегува на дружење со пријателите и раскажа како една вечер ставил перика и бркови за да може на раат да се забавува во Мадрид.

ЦР7 на Пирс Морган му се довери дека нема приватност и дека две години нема излезено со децата на прошетка во парк. Португалецот исто така открива дека поради славата не може да излезе на дружење со пријателите. 

„Не можам да отидам во бар со пријателите бидејќи знам дека нема да им биде комфорно. Избегнувам вакви работи бидејќи луѓето околу мене ќе бидат бидат прилично нервозни“ - вели Кристијано Роналдо, и раскажува интересна приказна од времето во Реал. 

„Кратко по преселбата во Реал Мадрид во 2009 година, беше Нова Година, навистина сакав да излезам, но беше невозможно. Па ставив перика и мустаќи, големи наочари за сонце, луда јака, па со пријателите и девојките излеговме во еден руфтоп бар/дискотека во центарот на Мадрид и си поминавме убаво. Тоа беше една од најубавите вечери во мојот живот, повторно се чувствував слободен“.

Tреба да ја прифатиме технологијата, наместо да се плашиме од неа, а и игрите се дел од тој процес. 

повеќе

Moжно ли е стотици кандидати за градоначалници три недели да ветуваат, а никој да не каже од каде средства за таа намена т.е. никој да не го спомене зборот децентрализација кој претставува клуч за било какво ветување?

повеќе

Капиталното дело на Танас Вражиновски „Македонска народна митологија“, упатува на потребата нашата наука постојано да се враќа на извориштата на македонската култура и писменост, создавани од светите браќа Кирил и Методиј и од нивните ученици и следбеници, светите Климент и Наум Охридски. 

повеќе