Тони Стојановски на нозе, со многу емоции го искоментира крајот на историскиот меч на Македонија (ВИДЕО)

Македонските коментатори немаат шанса често да се израдуваат на наши големи спортски успеси, па ретко можеме да ги видиме како од себе ги вадат сите емоции кои ги имаат. Таков пример денеска беше Тони Стојановски. 

Фото: ФФМ - Петр Стојановски

Коментаторот на МТВ, Тони Стојановски имаше свое емотивно шоу по последниот судиски свиреж на мечот со Грузија. Тој стоечки, со многу емоции го искоментира пласманот на Македонија на Европското фудбалско првенство.

Легенда под Главна слика

Фото: ФФМ - Петр Стојановски

Во САД и некои други земји, припадниците на загрозените расни и етнички малцинства имаат пократок животен век од просечниот, и поради тоа не се доволно застапени меѓу оние за кои најмногу се очекува дека ќе починат од ковид-19.

повеќе

Предвидувањата за тоа дека ќе дојде денот кога Бугарија ќе ги искористи пасошите кои Софија така лесно им ги даваше на македонските државјани почнуваат да се остваруваат.

повеќе

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе