ФИФА награди „Д Бест“

Тимот на Алиоски и неговиот тренер Биелса ја добија наградата за „фер плеј“

И македонскиот репрезентативец е дел од наградата за фер-плеј на ФИФА, таа му припадна на Лидс и тренерот Марсело Биелса.

Наградата за „Фер-плеј“ од ФИФА оди во рацете на Марсело Биелса и Лидс каде што настапува Езџан Алиоски.

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе