Трагична вест за голманот на Ливерпул

Таткото на Алисон Бекер се удави во езеро во Бразил

Таткото на голманот на Ливерпул, Жозе Агостињо Бекер е пронајден удавен во езеро во Бразил.

Тешки денови за Алисон Бекер, почина неговиот 57-годишен татко. 
 
Жозе Бекер излегол да плива во езеро во близина на неговиот дом, откако не стигнал дома во предвиденото време, домашните пријавиле во полиција дека е исчезнат.
 
Полицијата го нашла неговото тело во езерото, бил удавен.

Алчноста за максимизирање на површината на градење ја помина „црвената линија“. Градот полека ја сече гранката на која седи.

повеќе

Пристигна барањето од етничкиот албански фактор во политиката за тоа да има промена во химната, знамето и грбот на државата.

повеќе

Доколку најмоќните луѓе во земјата (вклучително и претседателот Милановиќ) не престанат со вербалните напади и притисоци врз новинари и медиуми, се плашам дека Хрватска ќе појде по стапките на Унгарија, Полска и Словенија во однос на (не)слободата на медиумите, што секако не е европски, туку автократски пат.

повеќе