Трансфер бомба во македонскиот фудбал

Струга Трим Лум потпиша со Бесарт Ибраими (ВИДЕО)

Бесарт Ибраими се врати во Првата македонска лига, тој во следната сезона ќе настапува за тимот на Струга Трим Лум.

Шпекулациите се остварија, Бесарт Ибраими е нов фудбалер на Струга Трим Лум. Тој таму доаѓа од грчкиот тим Ксанти за кој играше минатата сезона.

Во следната сезона Струга најави поголеми амбиции, бркање на место во Европа, а Ибраими треба да биде еден од главните фудбалери на Срѓан Захариевски.

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе