Квалификации за ЕП 2020

Ставрев ќе му суди на светскиот шампион Франција

Најдобриот македонски судија, Александар Ставрев е делегиран да го суди натпреварот од квалификациите за ЕП 2020 меѓу Молдавија и Франција.

Ставрев по втор пат ќе суди натпревар на Франција, првиот пат беше против Луксембург во 2017 година, а сега во петок на 22. март ќе ја дели правдата на дуелот меѓу Молдавија и Франција.
 
На Ставрев ќе му помагаат Марјан Кировски, Дејан Костадиновски и Димитар Мечкаровски.
 

Северна Македонија стана кандидат 9 години пред Албанија и нема ништо лошо побрзо и да оди напред.

повеќе

Сега, додека балканскиве политичари ќе шетаат низ духовноста како волови во свила - каде им се врвните интелектуалци што би внеле елеганција во совладување на споровите?

повеќе

Рециклирањето можеби ни се чини како спас за природата, но најчесто е спасение само за нашата (валкана) совест.

повеќе