Ливерпул

Сопственикот на Ливерпул јавно им се извини на фановите: Простете, погрешив, ова никогаш нема да го заборавам! (ВИДЕО)

Сопственикот на Ливерпул, Џон В Хенри јавно, преу видео им се извини на фановите затоа што неговиот клуб влезе во проектот за Суперлига.

Откако ја виде моќта на навивачите и откако пропадна проектот за Суперлигата, Хенри собра храброст и им се извини на фановите, на Клоп и сите во Ливерпул.

Тој призна дека направл грешка, ја презема одговорноста и рече дека ова никокгаш нема да го заборави.

Во чест на Меѓународниот ден на трудот, вреди да се разгледа состојбата со работничките права во државата, да се направи краток осврт на изминатата година и да се согледа што може да се направи за да се насочат работите кон подобро.

повеќе

Таквиот вид на анахрон национал-романтизам, со речиси апологетски однос кон окупаторската политика на Бугарија во Втората светска војна, штетна е за хармонизација на односите на Балканот, пред сѐ на Бугарија со РСМ, но и со Србија.

повеќе

Некогаш да градиш на три континенти, а денес да не ја градиш сопствената држава.

повеќе