За рекордно време

Скопјанец се пофали дека само за четири дена го собра албумот на Панини (ФОТО)

Коста Димовски од Скопје веројатно е првиот во нашата земја кој успеа да го пополни албумот за Европското првенество на Панини. 

Во Македонија владее „панини - манија“ бидејќи за првпат во историјата и нашата репрезентација е дел од Европското првенство.
 
Не знаеме колку пари потрошил и колку дупликати му останеле, но Коста на својот инстаграм профил се пофали дека веќе го пополнил албумот на Панини. Објави неколку постови како доказ за рекордно завршената работа.
 

Иако новогодишните честитки во јануари оваа година, беа најчесто за здравје и со желба за „старото нормално“, првите три месеци од 2021 година не навестуваат крупни промени околу тоа кој ќе биде повторно најизговорениот збор и во периодот кој претстои. 

повеќе

Програмата за вакцинација во Бугарија може исклучиво да се окарактеризира како фијаско. 

повеќе