Во чест на јубилејот

Сите голови на Пандев за Џенова во Серија А (ВИДЕО)

Во чест на 100те погодоци на Горан Пандев во Серија А, Џенова направи видео компилација од головите кои Македонецот ги има постигнато во нивниот тим во италијанскиот шампионат. 

Од 100 погодоци постигнати во Серија А на Горан Пандев, 27 се во дресот на Џенова. Клубот ги собра во едно видео.

Не треба толку да се грижиме за тоа дали се искачуваме на табелата, туку повеќе треба да внимаваме на тоа дали навистина се справуваме, истражуваме и ги гониме оние кои се занимаваат со корупција.

повеќе

Потребно е да се провери дали имало наредба за следење врз Камчев.

повеќе

Во чест на Меѓународниот ден на трудот, вреди да се разгледа состојбата со работничките права во државата, да се направи краток осврт на изминатата година и да се согледа што може да се направи за да се насочат работите кон подобро.

повеќе