Нема крај на проблемите

Сериозни обвинувања, градежните работници на новиот стадион на Тотнем се пијанчеле и шмркале кокаин!

Анонимен извор открива дека дел од граде\ните работници кои работат на новиот стадион на Тотнем наутро пиеле пиво а знаеле и во текот на денот да шмркаат кокаин во тоалетите

Изградбата на новиот стадион на „Спарси“ не оди според планот. Трошоците нараснаа драстично и можно е да стигнат и до границата од 1 милјарди фунти, а се помести и датумот кога тој требаше да биде пуштен во употреба.

Ливерпул минатото коло требаше да гостува во новиот дом на Тотнем, но се уште не е јасно кога ќе биде одигран првиот натпревар.

Како овие проблеми да не беа доволни, па анонимен извор сега изнесе сериозни обвинувања, и открива дека дел од работниците се пијанчеле и користеле дрога.

„Свиркачот“ вели дека од поодамна не видел ваков градежен сајт каде работниците наутро се со лименки пиво во рацете, а знаеле и во текот на денот да шмркаат кокаин во тоалетите.

Од една страна, Уставот му доделува бројни функции, а од друга страна, скржаво ги определува средствата за нивно остварување на практичен план.

повеќе

Напредокот и оптимизмот што ги обележаа децениите по 2. Светска војна се гледаа во создавањето на средната класа, составена од луѓе што, иако родени во куќи со земјени подови, завршија со факултетски дипломи и добри работни места во големите градови. Поседуваа автомобили и викендички, летуваа на море и патуваа во странство без визи.

повеќе

Најголемиот предизвик на секоја земја е развојот и одржувањето на здрава популација.

повеќе