Барселона

„Седумката“ останува кај Кутињо, Гризман доби друг број (ВИДЕО)

Антоан Гризман дека беше презентиран пред медиумите, а изненадување беше бројот кој го избра. 

Во шпанските медиуми се шпекулираше дека Барселона ќе му ја даде „седумката“ на Гризман која ја има Кутињо. И тоа беше сфатено како знак дека Бразилецот ќе замине.
 
Но веројатно не е така. Гризман ќе игра со бројот 17, а седумката останува да ја носи Кутињо.

Бидејќи знаеме да се перчиме со секој што потекнал од нашиве простори, дури и до илјадито колено наназад (од Аминта III до Симона Халеп), јас ќе ја искористам приликава за да се погордеам со македонските гени на еден извонреден музичар: Васил Хаџиманов.

повеќе

Коста Абрашевиќ, Гоце Делчев... и десетици илјади современици кои потпишале дека „по род се...", за да можат да патуваат и да работат во ЕУ државите.

повеќе

Наместо ефтини штосови на прес конференциите на СДСМ, ВМРО и ДУИ, на кои во несвест паѓаат само  партиските послушници, нивните лидери треба да одговорат на конкретни прашања.

повеќе