Пресврт во ситуацијата на Германецот

Се велеше дека Крос ќе си оди, но тој потпиша нов договор со Реал Мадрид

Иако се шпекулираше дека е еден од фудбалерите кои треба да го напуштат Реал Мадрид, денеска тој го продолжи договорот со кралскиот клуб.

Тони Крос немаше добра сезона, одигра под очекувањата и се предвидуваше дека ќе се збогува со Реал Мадрид ова лето, но ситуацијата во меѓувреме очигледно се променлиа.
 
Реал Мадрид соопшти дека Тони Крос ставил потпис на нов договор со трајност до 2023 година
 
„Реал Мадрид и Тони Крос се согласија за продолжување на договорот на фудбалерот, кој е со трајност до 30. јуни 2023“, стои во соопштението на клубот.
 
Во текот на денот ќе биде одржана и прес конференција на која ќе се обрати Крос пред медиумите.

Плаќањето на вработените на час наместо месечно помага да се зголеми нивната плата со тоа што ќе се вреднува работното време поефикасно.

повеќе

Нема пазар доколку нема информации. Дајте ги информациите за пазарот на грозје.

повеќе