Манчестер јунајтед

Роналдо втор ден по ред не се појавува на тренинзите на Манчестер јунајтед

Втор ден по ред Кристијано Роналдо нема да се појави на тренинг на Манчестер јунајтед, официјално поради семејни причини. 

Познатиот англиски новинар, Дејвид Орстејн вели дека не се очекува Роналдо да се појави на денешниот тренинг поради семејни причини.
 
Според него нејасно е кога и дали воопшто Роналдо ќе се приклучи на тренинзите на Јунајтед. Тимов во петок заминува на турнеја во Тајланд и Австралија.
 
Роналдо му соопшти на Манчестер јунајтед дека сака да замине од клубот, па со неговите отсуства од тренинзите се јавува сомнеж дека тоа го прави намерно со цел да изврши притисок да биде продаден.
 

Минатата недела во јавноста се актуелизираше дискусијата за концептот на даночната реформа.

повеќе

Војната во Украина ја разоткри вистината за Русија, но и вистината за Европа. 

повеќе

Несанкционирањето на овој говор доведува до повторување, ширење и злоупотреба на овие аномалии како еден вид „нормализиран“ начин во политичката борба против поединци и групи со различни мислења.

повеќе