Можно продолжување на договорот со Спортинг

Ристовски на вечера со агентите, разговарале за неговата иднина

Македонскиот репрезентативец им состанок со своите агенти на кои било дискутирано за неговата иднина, најголеми се шансите да го продолжи договорот со Спортинг Лисабон.

„Калчомеркато“ пишува дека Ристовски имал вечера со агентите Леонардо Корси и Џовани Бранчини на која ќе дискутирало за иднината на фудбалерот.
 
Главната тема не било заминување, туку продолжување на договорот со Спортинг Лисабон.
 
Голема е веројатноста во наредниот период Ристовски да стави потпис на нов договор со Спортинг.
 
Тој во минатата сезона настапи на 33 натпревари за Спортинг од кои 23 во португалската лига.

Плаќањето на вработените на час наместо месечно помага да се зголеми нивната плата со тоа што ќе се вреднува работното време поефикасно.

повеќе

Нема пазар доколку нема информации. Дајте ги информациите за пазарот на грозје.

повеќе