Срамни сцени на стадионот во Софија

Расизам и фашизам од бугарските навивачи на мечот против Англија, судијата два пати го прекинуваше натпреварот! (ВИДЕО)

Срамни сцени на трибините во Софија за време на мечот меѓу Бугарија и Англија, мајмунски извици и фашистички симболи од страна на бугарските навивачи поради кои натпреварот беше прекинуван. 

Квалификацискиот меч меѓу Бугарија и Англија на двапати беше прекинуван откако домашните фанови со мајмунски крици на расна основа ги навредуваат дел од гостинските играчи. Тие не само што ги игнорираа барањата на организаторот да прекинат, туку со фашистички поздрав го потврдуваа нивниот примитивен став.
 
УЕФА сигурно ќе реагира на ваквото однесување на бугарските навивачи кое е оценето како шокантно, Бугарија ќе добие казна, а се очекува таа да биде и ригорозна.

Интеграциите и буџетски субвенционираната економија и социјала се проектираните теми на кампањата на власта за претстојните избори.

повеќе

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе

Дали верувате дека до ова дереџе се дојде за една ноќ, еден месец, една година? Вистината е дека години се потребни за таков пад.

повеќе