На продажба дури 11 играчи

ПСЖ ова лето сака да се ослободи од цел еден тим!

Медиумите од Франција пишуваат дека „светците" ова лето сакаат да се ослободат од дури 11 фубалери.

ПСЖ започна нов проект, Кристоф Галтие седна на клупата а Луис Кампос доби шанса да го крои составот.

Како што пренесува Ле Паризиен, „светците“ ова лето сакаат да се ослободат од дури 11 фудбалери.

На листата за отстрел се Лајвин Курзава, Дина Ебимбе, Абду Диало, Идирса Геј, Тило Керер, Јулијан Дракслер, Леандро Паредес, Мауро Икарди, Данило Переира, Андер Ерера и Џини Вајндалдум.

Предложеното законско решение се фокусира на аудиовизуелниот/радиодифузниот сектор, игнорирајќи ги последниве две децении на развој на дигиталниот домен и на интернет, со сите негови позитивни и негативни страни.

повеќе

Според последното истражување на организацијата ПИНА, базирано врз анкети направени со 103 новинарки, 24,1% од новинарките добиле закани за физичко насилство, а 19,5% и закани по животот.

повеќе