Наскоро ќе биде промовиран новиот тренер

ПСЖ му врачи отказ на Маурисио Покетино

Иако беше јасно дека Маурисио Покетино нема да биде тренер на ПСЖ и во новата сезона, клубот сега официјално ја објави разделбата со енго. 

„ПСЖ потврдува дека Маурисио Покетино ја заврши неговата улога во клубот“, стои во соопштението на ПСЖ.
 
Тие му посакаа и се најдобро во иднина.
 
Во текот на денот ПСЖ ќе го соопшти и името на новиот тренер, тоа ќе биде Кристоф Галтие.

Постои нужна потреба од прилагодување на студиските програми, соодветните силабуси и наставниот курикулум на реалната потреба на пазарот на труд во државата.

повеќе

Во текот на оваа и претходната година, инфлацијата ја задуши македонската економија. 

повеќе

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе