Се анализира и одгворноста на другите мединциски лица

Претрес во домот и канцелариите на личниот доктор на Марадона, се истражува можно убиство!

Полицијата и обвинителството извршиле претрес во домот и канцелариите на Леополдо Луке, личниот доктор на Диего Марадона е под истрага за убиство без умисла.

Личниот доктор на Диего Марадона, Леополдо Луке е под лупа на обвинителството и полицијата, утрово бил извршен претрес во неговито дом и канцеларии.

Ќерките на Диего Марадона го посочиле Леополдо Луке како човекот кој се грижел за здравјето на нивниот татко, веруваат дека тој не си ја вршел добро работата, па отворена е истрага за убиство без умисла.

Се анализира и одговорноста на останатите медицински лица кои биле задолжени за здравјето на Диего Марадона по операцијата.

Се поставуваат многу прашања, зошто намало 24 часа специјалист во домот на Диего Марадона и зошто намало брза помош пред неговиот дом со оглед на тоа дека тој се наоѓал во кревка состојба.

 

Во моментов, мал број проекти или иницијативи во Македонија се фокусираат на тоа како универзитетите ги подготвуваат студентите за општествена одговорност и за граѓанскиот статус.

повеќе

Попис на населението во 2020 треба да има, затоа што тоа утре може да биде услов за Македонија да чекори напред кон ЕУ.

повеќе

Северна Македонија, исто така, мора да се придвижи кон енергетска независност, користејќи обновливи извори на енергија кои нема да му наштетат на кревкиот екосистем во оваа прекрасна земја.

повеќе