Втор негов гол во Премиерлигата

Прекрасен гол на Алиоски против ВБА! (ВИДЕО)

Македонскиот фудбалер, Езгјан Алиоски го постигна својот втор гол во Премиерлигата, постигна прекрасен погодок против ВБА.

Алиоски дочека една одбиена топка и со силен и прецизен удар ја сместо во мрежата на Џонстон, прекрасен гол на нашиот фудбалер.

Во САД и некои други земји, припадниците на загрозените расни и етнички малцинства имаат пократок животен век од просечниот, и поради тоа не се доволно застапени меѓу оние за кои најмногу се очекува дека ќе починат од ковид-19.

повеќе

Предвидувањата за тоа дека ќе дојде денот кога Бугарија ќе ги искористи пасошите кои Софија така лесно им ги даваше на македонските државјани почнуваат да се остваруваат.

повеќе

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе