Агентот потврди

Преговорите завршија, Бејл се враќа во Тотнем

Агентот на Герет Бејл, Џонатан Барнет потврди дека преговорите меѓу Реал Мадрид и Тотнем се завршени, Велшанецот се враќа во Северен Лондон. 

Бејл заедно со Регилон утре патува во Лондон каде што ќе го комплетира трансферот од Реал Мадрид во Тотнем.
 
Преговорите кои траеа во текот на целиот денешен ден се завршени, потврди агентот на Бејл, Џонатан Барнет за „СЕР“.
 
Бејл во Тотнем ќе игра на едногодишна позајмица, а платата ќе му ја плаќаат двата клуба по половина.
 
Се уште е нејасно дали Тотнем ќе има опција комплетно да го откупи Бејл по завршувањето на сезоната.
 
Се очекува во текот на утрешниот ден и Бејл и Регилон да бидат потврдени од Тотнем како нови засилувања.

И Софија ќе треба да не го запре македонското евро-интегрирање на самиот почеток – и Скопје ќе треба да ја декомунистицира и дејугословенизира својата елита, економија, политика, наратива и медиуми.

повеќе

На светов има доволно место и за доктори и за антиваксери, и за научници и инженери, како и за рамноземјани и антимаскери, за уметници и фантазери.

повеќе

Во Законот кој е предложен воопшто не се цели на попишување на реалната состојба на терен, туку се цели на попишување на сите возможни граѓани заради задоволување на политички цели.

повеќе