Нема многу време за размислување

Позната е понудата на Милан, Ибрахимовиќ треба се откаже од своите големи барања

Позната е понудата од Милан до Златан Ибрахимовиќ, сега топката е кај шведскиот фудбалер кој треба да одлучи дали ќе ја прифати. 

Златан Ибрахимовиќ го бира новиот тим, оној во кој треба да се пресели во декември кога ќе му истече договорот со ЛА Галакси.
 
Се пишуваше дека Ибрахимовиќ бара шест милиони евра за шест месеци, Милан му ја нуди таа сума но за 18 месеци. Тоа значи дека понудата на росонерите е три пати пониска од таа што ја бара фудбалерот.
 
Ибрахимовиќ има 38 години, па се чини дека понудата на Милан е многу пореална отколку неговите барања.
 
Фудбалерот наскоро треба да се изјасни дали ќе прифати да се врати во Милан.

За преродба требаат само три чекора: промена на изборниот модел, укинување на мега и квази државниот апарат заедно со сите паразити во него и економски план за ревитализација на земјата.

повеќе

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе