Едвај се движеше но застана и мафна

Последната прошетка на Марадона, едно детенце никогаш нема да ја заборави (ВИДЕО)

Соседите на Диего Морадона ја снимија последната прошетка на легендата, иако тој едвај се движеше, се сврте и му мафна на малото детенце.

Придружуван од четворица луѓе, од кој еден му носеше столче, Диего Марадона направил прошетка во маалото во кое живеел. Легендата на аргентинскиот фудбал едвај се движеше но и покрај тоа се сврте, му мафна и му дофрли нешто на малото детенце кое со својата мајка излезе да го поздрави.

Западен Балкан оди во насока на целосна контрола на државните институции во служба на политичките елити. Не е чудо што граѓаните имаат ниска доверба во овие институции.

повеќе

Граѓаните се преморени од бескрајните, приказни на предавници и патриоти, тирански платформи, договори со Грција, Бугарија, рекети, пописи, тендери,

повеќе

Критичкото малцинство, на 2020 година не гледа само како на година која ја донесе вирусната пандемија, туку и како на година која донесе и еден друг вид на пандемија, онаа на КОВИД-авторитаризмот.

повеќе