Манчестер јунајтед

Погба: Мурињо знае да се сврти против фудбалерите, Оле не е таков

Пол Погба прави споредба меѓу Жозе Мурињо и Оле Гунар Солшер, вели дека сега со Норвежанецот му е полесно да функционира.

Погба вели дека за разлика од Солшер, Мурињо знаел да се сврти против фудбалерите, Португалецот бил непредвидлив.

„Тоа што го имам сега со Оле е поинакво, тој не би отишол против фудбалерите“, вели Погба.

„Можеби Оле нема да го одбере фудбалерот, но не го става на страна како тој да не постои веќе. Тоа е разликата меѓу Мурињо и Оле“.

„Кога имав добар однос со Мурњо, сите го видоа тоа, а следниот ден не знаеш што ќе се случи. Тоа е чудна работа која ја имав со Мурињо, не можам да ви објаснам бидејќи дури ни јас не знам“.

Критики за тоа дека треба да се слушаат критики од членови, зошто е разрешен Стојко Пауновски, зошто Максим Димитриевски не е член на Централен одбор, беа искажани на последниот конгрес на СДСМ кој се одржа во неделата.

повеќе

Владите ширум светот имаат тенденција да ги следат своите национални интереси, наместо да следат глобално координиран пристап.

повеќе

СКСМ - комора на иднината, САП системите - иднина на македонскиот бизнис.

повеќе