Клубот се спрема за Првата лига

Подтрибинскиот простор на стадионот на Беласица доби нов, модерен изглед (ФОТО)

Беласица како провопласирана во Втората лига Исток, најверојатно во следната сезона ќе игра во ПМФЛ, раководството на струмичкиот клуб почна да го шминка стадионот „Благој Истатов“, поддтрибинскиот простор доби модерен изглед.

 

Секој може да биде менаџер во „добри денови", но најчесто менаџерската работа не е за „добрите денови" туку постојан баланс помеѓу проблемите и можностите за оптимизирано управување на компанијата.

повеќе

Нека се соберат во Дојран, нека се договорат и нека нѐ известат. Сите други пак нека се спремаат за вистински избори во постпандемискиот период.

повеќе

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе