Почина еден од основачите на Комити, Горан Костадиновски - Гокси

Комити денеска се збогуваа со еден од своите најзначајни членови во навивачката група, Горан Костадиновски - Гокси по долго боледување утринава почина на 51-годишна возраст. 

Со неверување ја примаме веста дека згасна животот на една легенда од Западната трибина и воопшто Македонската спортска...

Posted by Komiti Skopje on Wednesday, 28 October 2020

Како што тргнало, на крај, кога ќе го оствариме сонот и конечно ќе влеземе во ЕУ, ќе бидеме нација X, со јазик Y, со националност Z? Кој ќе се радува на тоа?

повеќе

Зошто да не му веруваме на лидерот кој е на чело на колоната запатена кон ЕУ?

повеќе

Логиката е кога веќе се успеа со Преспанскиот договор, кога веќе отстапката е потпишана, зошто да не се направи тоа и со Бугарија.

повеќе