Емотивна балканска прослава

Пјаниќ со солзи, алкохол и фолк го славеше трансферот во Барселона (ВИДЕО)

Миралем Пјаниќ како прав балканец го прослави трансферот во Барселона. Организираше журка со жива музика во фамилијарна атмосфера. 

Алкохол, солзи, фолк, Пјаниќ со големи емоции го прослави трансферот во Барселона. Во прегратка на неговиот татко пееше песна од пејачот Шериф Коњевиќ.

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе

Се поставува прашањето, дали треба да се жртвува слободата за сметка на жртвите кои се последица од вирусот, кој не можеме да го спречиме освен со строги санкции и мерки?

повеќе