За првпат ќе ја има Македонија

Панини објави, наскоро доаѓа албумот со сликички за Европското првенство (ФОТО)

Албумот на Панини за Европското првенство на кое за првпат ќе ја има и Македонија во нашата земја ќе почне да се продава од 5. април. 

За првпат во историјата македонската репрезентација се наоѓа во албум со сликички од големо натпреварување, па интересот во нашата држава за албумот на Панини ќе биде огромен.
 

Европа е решена да се ослободи од меката моќ на Москва (енергенсите), а и на дипломатско поле сака да и стави до знаење дека и за неа ќе има „црвени линии“. 

повеќе

Незабележливите разлики во нашето однесување кои се дел од психолошката манипулација на социјалните мрежи се предизвикани од надзорниот капитализам и ја нарушуваат демократската култура и личната автономија.

повеќе

После десетици години се решава холдингот, неданочните давачки и царинските тарифи значајни за бизнисот.

повеќе