Легендата се враќа дома

Остануваат само формалности пред враќањето на Буфон во Јуве, утре се медицинските тестови

Џиџи Буфон и Јувентус се договорија, голманот утре ќе ги помине медицинските тестови по што ќе стави потпис на едногодишен договор.

По една сезона помината во ПСЖ, Џиџи Буфон се враќа во Јувентус, „Тутоспорт“ пишува дека трансферот ќе биде комплетиран утре.
 
Утре Буфон ќе ги помине медицинските тестови, по кои ќе го стави потписот на едногодишниот договор.
 
Планот е по крајот на следната сезона да се пензионира во Јувентус и да добие функција во клубот каде ќе продолжи да работи.

Плаќањето на вработените на час наместо месечно помага да се зголеми нивната плата со тоа што ќе се вреднува работното време поефикасно.

повеќе

Нема пазар доколку нема информации. Дајте ги информациите за пазарот на грозје.

повеќе