Чилеанецот е ново засилување за Конте

Официјално: Барселона го продаде Видал на Интер за 1 милион евра во бонуси

Артуро Видал и официјално е фудбалер на Интер, Чилеанецот стави потпис на двегодишен договор со опција за додатни 12 месеци, Барселона од трансферот ќе добие 1 милион евра во бонуси.

По долги преговори, Артуро Видал конечно е играч на Интер. Чилеанецот во неделата пристигна во Милано, во понеделникот ги помина редовните лекарски прегледи, стави потпис на документите и денеска пристигна официјалното соопштение.

Коронавирусот ја стопи неговата цена, во јануари Барселона на Интер му бараше 20 милиони евра, а сега „каталонците“ го пуштија за 1 милион, пари кои ќе бидат платени во форма на бонуси.

Артуро Видал од Интер доби двегодишен договор со опција за додатни 12 месеци.

 

И Софија ќе треба да не го запре македонското евро-интегрирање на самиот почеток – и Скопје ќе треба да ја декомунистицира и дејугословенизира својата елита, економија, политика, наратива и медиуми.

повеќе

На светов има доволно место и за доктори и за антиваксери, и за научници и инженери, како и за рамноземјани и антимаскери, за уметници и фантазери.

повеќе

Во Законот кој е предложен воопшто не се цели на попишување на реалната состојба на терен, туку се цели на попишување на сите возможни граѓани заради задоволување на политички цели.

повеќе