Интер

Од Примавера до врвот на светот, Интер му се заблагодари на Пандев (ФОТО)

Интер со посебен пост на социјалните мрежи му се заблагодари на Горан Пандев кој денеска официјално објави крај на фудбалската кариера. 

Интер беше клубот кој го донесе Горан Пандев во Италија, а Македонецот со нероазурите го направи и најголемиот успех во кариерата, ја освои историската тројна круна.
 
„Од Примавера до врвот на светот, ти благодариме за се, Горан“, напиша Интер.

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе