Луд факт за Французинот

Неверојатно, Гризман по трет пат станува татко на 8. април!

Луда коинциденција, Антоан Гризман има три деца и сите тие се родени на ист ден, на осми април. 

Францускиот фудбалер денеска го доби своето трето дете, а и претходните две се родени на 8. април.

Вакцинирањето преку ред, слабата стратегија и лошата комуникација со јавноста ги обележаа првите месеци на вакцинирање во Хрватска која во моментов е близу дното на ЕУ во однос на процентот на вакцинирана популација. 

повеќе