Случајно или не?

Неверојатен гол на Истатов за Осогово (ВИДЕО)

Внукот на славниот Благој Истатов кој го носи истото име, постигна прекрасен гол на мечот меѓу Осогово и Саса. 

Натпреварот заврши 1-1, а она за што се зборува е голот на Благој Истатов од огромна далечина. Дилемата е дали погодокот беше случаен, или фудбалерот целеше кон противничката мрежа.

Јане бил свесен дека деновите му се одброени и отворено говорел за тоа. Знаел дека многумина имаат причина да го ликвидираат, дека им пречи во остварувањето на нивните „повисоки цели“.

повеќе

Во македонскиот интернет простор постојано се појавуваат и гаснат портали, со што засекогаш исчезнуваат и објавените содржини.

повеќе

Пред неколку недели се наврши една година од почетокот на пандемијата. Ковид-19 ги разоткри системските проблеми во здравствениот систем и другите институционални гранки на Косово.

повеќе