Непријатен момент за Французинот

Навивачи на Барселона му се нафрлија на Гризман: Почитувај го Меси! (ВИДЕО)

Антоан Гризман излегуваше со колата од тренинг центарот на Барселона, а лути навивачи на клубот трчаа по него и му велеа дека треба повеќе да го почитува Меси. 

Меси од Аргентина нервозен пристигна во Барселона и изјави дека му е преку глава постојано да биде обвинуван дека тој е виновникот за се и сешто во клубот.
 
Претходно близок пријател на Гризман изјави дека на Французинот му било тешко да соработува со Меси и дека Аргентинецот командува во Барселона.
 
Таквите тврдења ги налутија дел од навивачите кои му се нафрлија на Гризман и побараа да го почитува Меси.
 

СКСМ - комора на иднината, САП системите - иднина на македонскиот бизнис.

повеќе

Кусокот во глобалното производство на вакцини против КОВИД-19 може да се надомести доколку на производителите ширум светот им се даде пристап до потребната технологија и знаење. 

повеќе

Европа е решена да се ослободи од меката моќ на Москва (енергенсите), а и на дипломатско поле сака да и стави до знаење дека и за неа ќе има „црвени линии“. 

повеќе