Предводникот на Манчестер Сити се исплаши

Навивач мислеше дека е во ред да го брка Гвардиола на велосипед, лицето на тренерот доволно говори (ВИДЕО)

Тренерот на Манчестер Сити, Пеп Гвардиола се најде во непријатна ситуација откако еден навивач мислеше дека е во ред да го брка Шпанецот на велосипед со намера да се сликаат заедно.

Еден навивач го забележа Пеп Гвардиола како вози велосипед низ центарот на Манчестер, па мислеше дека е во ред да тргне да го брка стратегот и да му довикува.

Тренерот на Манчестер Сити во еден момент застана, но не беше импресиониран и покрај тоа што навивачот му објаснуваше дека сакал само да се сликаат заедно.

Очигледно предводникот на „граѓаните“ добро се исплаши од целата ситуација. 

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе