Манчестер Сити

Најскапото засилување на Манчестер Сити сака да си оди

Информациите од Англија велат дека Џек Грилиш нема да биде фудбалер на Манчестер Сити следната сезона, тој побарал од агентите да му најдат нов клуб.

Манчестер Сити за Џек Грилиш плати 100 милиони фунти, тој е најскапото засилување во историјата на клубот, но неговите игри досега не се соодветни на цената.

„Фудбал Инсајдер“ тврди дека Џек Грилиш им кажал на луѓето околу него дека не очекува да остане во Манчестер Сити и трета сезона.

Тој веќе му рекол на својот агент да му бара нови потенцијални клубови.

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе