Војна на фудбалските видео игри

На Рибери не му се допадна како изгледа на ФИФА, ПЕС веднаш му врати (ФОТО)

Франк Рибери воопшто не изгледа на себеси на новата ФИФА, фудбалерот тоа јавно го искоментира на социјалните мрежи, а во дискусијата веднаш се вклучи и ПЕС. 

ФИФА и ПЕС се најголемите ривали кога станува збор за фудбалските видео игри. ФИФА киксна кога е во прашање изгледот на Рибери, а ПЕС го искористи тоа.
 
Рибери напиша: „Неодамна со моите деца играв ФИФА20. Еј ЕА Спортс, кој е овој дечко?“.
ПЕС веднаш се вклучи со слика од Рибери во нивното последно издание на играта и го праша: „Хеј Франк! Дали знаеш кој е овој дечко?“.

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе

Се поставува прашањето, дали треба да се жртвува слободата за сметка на жртвите кои се последица од вирусот, кој не можеме да го спречиме освен со строги санкции и мерки?

повеќе