Војна на фудбалските видео игри

На Рибери не му се допадна како изгледа на ФИФА, ПЕС веднаш му врати (ФОТО)

Франк Рибери воопшто не изгледа на себеси на новата ФИФА, фудбалерот тоа јавно го искоментира на социјалните мрежи, а во дискусијата веднаш се вклучи и ПЕС. 

ФИФА и ПЕС се најголемите ривали кога станува збор за фудбалските видео игри. ФИФА киксна кога е во прашање изгледот на Рибери, а ПЕС го искористи тоа.
 
Рибери напиша: „Неодамна со моите деца играв ФИФА20. Еј ЕА Спортс, кој е овој дечко?“.
ПЕС веднаш се вклучи со слика од Рибери во нивното последно издание на играта и го праша: „Хеј Франк! Дали знаеш кој е овој дечко?“.

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе

Дали верувате дека до ова дереџе се дојде за една ноќ, еден месец, една година? Вистината е дека години се потребни за таков пад.

повеќе

Макси помпа, просечен дипломатски и небитен медиумски ефект.

повеќе