На Местаља има само еден навивач (ФОТО)

Натпреварот од Лигата на шампионите меѓу Валенсија и Аталанта се игра пред празни трибини, но едно столче е пополнето, и тоа секогаш е така. 

Валенсија изгради статуа на огромниот фан на клубот, Винсенте Наваро кој почина во 2019 година.
 
Неговата статуа е на местото на кое што седел речиси 30 години, ред 15, седиште 162.
 
Вечерва на Местаља само тоа седиште е пополнето.

Секој може да биде менаџер во „добри денови", но најчесто менаџерската работа не е за „добрите денови" туку постојан баланс помеѓу проблемите и можностите за оптимизирано управување на компанијата.

повеќе

Нека се соберат во Дојран, нека се договорат и нека нѐ известат. Сите други пак нека се спремаат за вистински избори во постпандемискиот период.

повеќе

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе