Рома

Мурињо смета дека видеоиграта Фортнајт е кошмар за фудбалот

Во едно интересно и необично интервју за социјалните мрежи на Рома, Жозе Мурињо дава мислења за повеќе работи, меѓу нив и познатата игра „Фортнајт“. 

Фортнајт е една од напознатите игри во последно време, многу фудбалери ја играат, а токму тоа го загрижува Мурињо.
 
„Фортнајт? Тоа е кошмар. Фудбалерите седат будни цела вечер играјќи го тоа срање и следниот ден имаат натпревар“, изјави Мурињо.
 
Еден од фудбалерите за кои се знаеше дека многу игра Фортнајт е Месут Озил. Многумина му замеруваа дека токму видеоигрите се причината за падот во формата додека играше за Арсенал.

Тешко е да се очекува дека ветото ќе биде туку-така тргнато. Дури и кога би се постигнал некаков договор, тоа би значело дека Македонија направила тешки и болни компромиси за да дојде до решение, имајќи ги предвид тврдите позиции на Бугарија.

повеќе

Лошите прогнози за инфлацијата и зголемувањето на цените на сите енергенси, не упатува кон еден заклучок - обновливите извори на енергија, заедно со вложувањето во самоодржливост и економијата на подарувањето сега се позначајни отколку кога и да е претходно.

повеќе

Неделава во Тирана за првпат 31 прехранбена и 6  дистрибутивни компании од регионов заеднички ќе настапат на саемот во организација на Коморскиот инвестициски форум кој го предводиме ние.

повеќе