Португалецот изненади

Мурињо се појави во спот на британски рапер (ВИДЕО)

Тренерот на Рома, Жозе Мурињо ги изненади сите откако се појави во новиот спот на славниот британски рапер, Стромзи. 

Спотот на Стромзи трае дури десет минути, а во еден момент се појавува Жозе Мурињо со една од своите легендарни изјави.

Целиот спот на Стромзи:

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе